Strategija traženja

Savršenom strategijom traženja do željenog uspeha

Traženje kadrova je mnogo više od jednostavnog oglašavanja i prikupljanja prijava. Ukoliko se na oglas jave neodgovarajući pojedinci, čak i najbolji procesi selekcije postaju beskorisni!

Oglas se mora obraćati idealnim kandidatima

Osnova obraćanja odgovarajućim kandidatima su precizno definisani preduslovi i i kvalifikacije, kao i odabir optimalne strategije traženja. Ciljani oglasi naglašavaju Vaš profesionalizam i predstavljaju nezamenjivo sredstvo na osnovu kojeg kandidati stiču odličan prvi utisak o Vašoj kompaniji.

Iskoristite našu internacionalnu bazu kandidata visokog potencijala!

Za Vas ćemo pronaći dodatne kandidate putem pretrage naše baze kandidata!

Direktno traženje

Da li imate jasnu predstavu o tome ko bi trebalo da bude Vaš novi zaposleni? Tim ćemo se pojedincima obratiti direktno i obavestiti ih o slobodnim radnim mestima u Vašoj kompaniji putem našeg jedinstvenog modula – Direktnog traženja!

„Kombinacijom jasno definisanih zahteva i odgovarajuće strategije traženja kadrova povećava se broj odgovarajućih kandidata. Precizan i profesionalno sročen oglas je od izuzetne važnosti – ne postoji druga prilika za prvi utisak.“ Roswitha Hill, HR-Expert, HILL Woltron Management Partner

Profitirajte zahvaljujući našim uslugama koje su prilagodjene upravo Vama i kontaktirajte nas odmah!

HILL International Srbija
Mina Čandrlić
Managing Partner

© 2013 HILL International |  Home| Mapa sajta| Reference