Management Audit

Procena rukovodećeg kadra

Koliko je kompetentan Vaš rukovodeći kadar kada je u pitanju budućnost Vaše organizacije? Ima li Vaš rukovodeći kadar potencijal koji je potreban za ostvarivanje ciljeva i strategije Vaše kompanije?

Planirano iskoristite svoje ključne ljude!

Možete utvrditi ko su ključni ljudi u Vašoj kompaniji ukoliko sprovedete procenu rukovodećeg kadra i na taj način se istovremeno fokusirate na buduće izazove Vaše kompanije. Tako postižete transparentnost i povećavate dodatnu vrednost.

Procene rukovodećeg kadra omogućavaju ciljano delovanje

Procenite potencijale svojeg rukovodećeg kadra uz pomoć objektivne Analize potencijala i Intervjua. Garantujemo jasne, precizne i tačne rezultate prema kojima možete rasporediti i razviti svoj rukovodeći kadar kako biste se orijentisali na budućnost.

500 Procena rukovodećeg kadra godišnje

HILL Analiza kompetenci©osigurava visokokvalitetne rezultate istovremeno uzimajući u obzir međukulturalne razlike. Zahvaljujući  uvažavajućem pristupu u mogućnosti smo da upravljamo i najzahtevnijim procesima.

„U radu koristimo pristup koji je istovremeno i naučni i fokusiran na pojedinca. To nam omogućava da prezentujemo često teško prepoznatljive parametre na takav način da vrhunski međunarodni rukovodeći kadar dobija čvrste temelje za procese odlučivanja.Elisabeth Leyser, Managing Partner, HILL International

 

Želite li da saznate više o proceni rukovodećeg kadra. Kontaktirajte nas odmah! Rado ćemo Vas posavetovati!

HILL International Srbija
Mina Čandrlić
Managing Partner

© 2013 HILL International |  Home| Mapa sajta| Reference