Oglas je istekao 24.07.2012.
Pregledajte aktuelne oglase u našoj sekciji Oglasi za posao
Нашиот Клиент е застапник на познати производители на фармацевтски препарати, бараме кандидати за позицијата
 
 

Медицински претставник за продажба – Македонија

 
 
Квалификации:
 • медицински факултет – општа медицина
 • пожелно е искуство во продажба на фармацевтски производи, но не е неопходно
 • одлично познавање на Англиски јазик и MS Office
 • валидна возачка дозвола
 • развиени комуникациски и презентациски способности
 • висока работна етика, одговорност, иницијативност и лојалност
 
Одговорности:
 • презентирање на производите во соодветни медицински установи
 • воспоставување и одржување добри професионални односи со клиентите
 • пронаоѓање нови можности за промоција на производите и нови клиенти
 • учество во подготовка на развојни бизнис планови
 • подготовка и изработка на презентации за производите
 • подготовка на документација за регистрација на нови лекови
 • редовно известување и превземање други одговорности зададени од страна на менаџментот
 
 
Доколку сте заинтересирани за предизвик и одговарате на бараните квалификации, Ве молиме вашата пријава и биографија да ја испратите на нашата адреса, со загарантирана дискреција.
 
 
Хилл Интернатионал, Анастас Митрев 26/3, 1000 Скопје
тел/факс: 02/3296-481
 
Početak oglasa: 08.06.2012.