Kontakt za firme

Proverite kako možemo pružiti podršku Vašem poslovanju!

Pošaljite nam zahtev za ponudu, poruku ili pitanje vezano za neku od usluga koje nudimo. Sve što je potrebno je da popunite ovaj formular kako bismo stupili u kontakt. Rado ćemo primiti Vaš individualni zahtev.

 

Ime i prezime: *

Naziv firme: *

Email: *

Telefon: *

Delatnost firme:

Obeležite usluge za koje ste zainteresovani::

 Traženje i selekcija kadrova icon Sveobuhvatno traženje (headhunting, baza, oglas) uz profesionalan i stručan odabir (intervju i testiranje potencijala i kompetenci).
 Management Audit icon Procena rukovodećeg kadra u cilju boljeg angažovanja i maksimizacije učinka ključnih ljudi u Vašoj kompaniji.
 Procena kompetenci i potencijala icon Upoznajte se sa prednostima i manama Vaših zaposlenih. Detaljna analiza ličnosti, sposobnosti i potencijala Vaših zaposlenih će umnogome olakšati Vaše dalje kadrovske odluke.
 Trening tehnike intervjuisanja icon Razvojem tehnika intervjuisanja uz stručnu pomoć naših konsultanata, Vaši samostalni procesi selekcije će biti efikasniji i kvalitetniji, dok će Vaša procena biti zasnovana na razvijenim psihološkim principima i metodama.
 Privremeno zapošljavanje-lizing kadrova icon Mogućnost prijave radnika i vođenja kompletne administracije preko HILL International-a, dok zaposleni izvršavaju radne zadatke u Vašoj kompaniji.
 Outplacement icon Asistencija prilikom otpuštanja zaposlenih. Pomoći ćemo bivšem zaposlenom da kroz outplacement lakše podnese novonastalu situaciju, da sagleda svoje mogućnosti i da kroz našu aktivnu podršku u najkraćem roku dođe do novog zaposlenja. Istovremeno pružamo i obuku menadžerima koji saopštavaju odluku o otkazu.
 Onboarding icon Asistencija prilikom uvođenja novog zaposlenog u kompaniju. Pomoći ćemo Vam da novi zaposleni što lakše postane deo Vašeg tima i korporativne kulture i da sa njim razvijete otvoren i transparentan odnos.
 Mailbox icon Možemo zaštititi i Vaš identitet i Vaše vreme potrebno za pripremu i objavu oglasa i prijem i razvrstavanje prijava. U odnosu na međusobni dogovor radi se i predselekcija kandidata, a ova usluga se lako kombinuje drugim uslugama iz naše ponude: npr. sa filtriranjem prijava i procenom kompetenci i potencijala.
 Filtriranje prijava icon Ukoliko ste sami objavili oglas, a brojnim prijavama nema ko da se posveti na pravi način, mi ćemo za Vas uraditi analizu i predselekciju pristiglih aplikacija. Obim ove usluge je moguće dogovarati u odnosu na Vaše specifične potrebe – može se dopuniti i selekcijom kandidata a moguće je i dopunsko traženje kandidata ukoliko za tim postoji potreba.

Formulacije zahteva:

*Obavezna polja

 

 

 

HILL International Srbija
Mina Čandrlić
Managing Partner

© 2013 HILL International |  Home| Mapa sajta| Reference