Oglas je istekao 06.07.2013.
Pregledajte aktuelne oglase u našoj sekciji Oglasi za posao
OŠ Ivo Andrić je škola sa dugogodišnjom tradicijom i jakom reputacijom. Kontinuirano radimo na unapređenju uslova i metoda rada i želimo da naši đaci steknu svrsishodna znanja i jake komunikacijske i tehnološke veštine koje će im pomoći u budućem školovanju, pozivu kojim će se baviti, kao i u svakodnevnom životu. Osim stručnosti i pedagoškog rada, škola učestvuje u projektima, konkursima i smotrama; negujemo toleranciju, međusobno uvažavanje i prihvatanje različitosti i stalno ulažemo u inovacije, bolju opremljenost i obučenost kadra.  
 
Zbog povećanih zahteva za stručnim radom i znanjima, sada su nam potrebni mladi i ambiciozni ljudi, željni novih praktičnih znanja i iskustava da bismo na obostrano zadovoljstvo pomogli daljem uspešnom radu škole.
 
 

Defektolog

- stručna praksa - 

 
 
Potrebni su nam diplomci ili studenti završnih godina studija defektologije (idealno smera za prevenciju i tretman poremećaja ponašanja), psihologije ili pedagogije za volontiranje u školi.
 
Bićete uključeni u dnevne aktivnosti škole, praktičan rad sa decom koja imaju potrebu za dodatnom pažnjom i stručnim radom. Imaćete punu podršku i pomoć u radu od strane naučnog i stručnog osoblja škole.
 
Škola će sa zadovoljstvom izdati potvrdu o stručnoj praksi i preporuku za zaposlenje.
Svoje prijave možete slati na e-mail adresu:
 
 
Početak oglasa: 16.04.2013.